Masters

G. Funakoshi

Den første store mester og opphavsmann til Shotokan-stilen av karate var Gichin Funakoshi. Han ble født i det første år av gjenoppbygningsperioden Meiji i Yamakawa-distriktet på Okinawa.

Les mer

M. Nakayama

Etter mester Funakoshi`s død i 1957 var det Masatoshi Nakayama som påtok seg ansvaret for å sikre at shotokan karate-do skulle fortsette sikkert og trygt mot det 21. århundre.

 

Les mer

M. Sugiura

Shian Sugiura Motokuni 10. dan JKA- Et liv dedikert til karate

Shihan Sugiura Motokuni ble født 4. oktober 1924 i Aichi regionen. Hans karatekarriere begynte som ungdom, da han ble elev i Shotokan karate.

Les mer

K. Enoeda

Tora er det japanske navnet på tiger. Det var også kallenavnet Enoeda sensei fikk da han konkurrerte i Japan. J.K.A. (Japan Karate Assosiation) er den organisasjonen som representerer Shotokan Karate, den mest utbredte stilart i Japan og Europa. J.K.A har fått frem mange berømte instruktører, og fra denne elitegruppen var det en mann som utmerker seg for sin enorme styrke og kampspirit – Enoeda sensei – kalt Tora

Les mer

M. Ueki

  • Grad: 10. dan JKA

Masaaki Ueki sensie ble født i Tokyo 24. mars 1939. Han har trent karate siden det 3. året på videregående skole. Etter videregående begynte han på Asia universitetet, samme universitet som tidligere sjefsinstruktør Sugiura sensei.

 

Les mer

Loading...