TK Medlemmer

Emil Clementsen

Emil Clementsen sensei, 6. dan JKA, ble under årsmøtet i JKA Norway, 22. juni, valgt som ny Sjefsinstruktør. For første gang var det et demokratisk valg av sjefsinstruktør, hvor alle medlemsklubbene fikk være med å bestemme. 22 av 26 klubber stilte på årsmøtet, og Emil Clementsen fikk 88% av de fremmøtte stemmene. Ingen stemte imot.

Emil Clementsen tar på seg jobben som sjefsinstruktør med stor iver og med stor motivasjon. Han er brennende engasjert i å skape en organisasjon med høy kompetanse, godt og inkluderende miljø og hvor utøvere og klubbledelser skal trives og bli hørt. I tillegg til sin karatefaglige kompetanse, tar han med seg sin ledererfaring fra 12 år som strategisk og operativ leder innen olje- og gass bransjen.

Emil Clementsen har trent karate i over 30 år, og har vært med å bygge opp JKA Norway på både den tekniske og organisatoriske siden. Han har vært medlem av Teknisk Komite siden 2001, og har blant vært med å bygge opp og utvikle kurs og undervisningsdelen i organisasjonen, samt statutter og vedtekter.

Emil Clementsen startet på slutten av 80 tallet som utøver og senere instruktør i Lyderhorn Karateklubb. I 1999 ble Emil utnevnt til hovedinstruktør i Nordås Karateklubb, et verv han hadde fram til 2009. Da valgte han å dedikere seg til sin nystartede klubb på Sotra, Øygarden (tidl. Ågotnes) Karateklubb hvor han nå har bygget opp nok en stor og solid klubb.

Emil Clementsen var medlem av JKA Norway’s landslag i perioden 1997 til 2007. Han har deltatt i 4 VM og 6 EM i regi av JKA WF. I 2003, 2004, 2005 og 2007 ble han kåret til JKA Norways beste utøver ved JKA NM. Norges kampsportforbund arrangerte for første gang felles NM i karate i 2010, hvor Clementse sensei fikk 1.plass i shobu ippon regelverket og ble kåret til NKF NM beste utøver (Shubo Ippon)

Emil Clementsen graderte seg til 6. dan JKA i oktober 2019 i Brussel, hvor JKA WFs sjefsinstruktør Ueki Shihan 10. dan JKA, var sensor.

Som ny sjefsinstruktør for JKA Norway ønsker Emil Clementsen sensei at vi skal ha fokus på at organisasjonen skal være:

Demokratisk. Inkluderende, Kunnskapsrik og Aktiv.

Dette er JKA Norways nye verdisett som skal prege våre handlinger og beslutninger i tiden fremover. For vi skal se FREMOVER. Skape vekst, engasjement og trivsel i organisasjonen.

«Vi skaper JKA Norways fremtid – gjennom samarbeid og høy kompetanse!».

 

Ansvarsområde:

  • Overordnet ansvar for teknisk utvikling av medlemmer i JKA Norway.
  • Generell oppfølging av TK medlemmene.
  • Kontaktperson mot JKA HQ og JKA Europa.
  • Ansvarlig for arrangering av Honbu Dojo samling hvert år.
  • Lager rulleringstimeplanen som fordeler instruktørene til hvilket parti under gasshukuene
  • Vedlikeholder rulleringslisten over TK instruktørene som skal undervise på de norske gasshukuene. Legges i JKA sitt dokumentarkiv.
  • Vedlikeholder rulleringslisten over TK instruktørene som skal undervise på de norske lisenskursene. Legges i JKA sitt dokumentarkiv.
  • Invitasjon av utenlandske JKA instruktører må godkjennes av Sjefsinstruktør.

 

Les mer

Helge Sæle

Har vært medlem av Teknisk Komite siden den ble dannet i 2000.

 

 

 

Les mer

Jose dos Santos

José dos Santos sensei er hovedinstruktør i Oslo Budo Kwai. José har en solid bakgrunn og lang fartstid innen Shotokan Karate-Do.

Les mer

Fredrik Pettersen

Har vært medlem av Teknisk Komitè siden den ble dannet i 2000.

Les mer

Arild Damm

Kenneth Sundvor

Har vært medlem av TK siden 2017

Les mer

Andor Szell

Jørgen Moen

Jørgen Moen ble medlem av Teknisk Komite i oktober 2019

Les mer

Anders Ingvoldstad

Loading...